Odota hetki...
Odota hetki...

Asu & viihdy

Etusivu Asu & viihdy

Salonseudunasunnot.net

Salosta saat omakotitalon samaan hintaan kuin Helsingistä yksiön. Tutustu tarjontaan.

Salossa asuminen on edullista ja mukavaa

Täältä saat omakotitalon samaan hintaan kuin Helsingistä yksiön. Sijainti on loistava - moottoritietä hurauttaa Salosta Turkuun reilussa puolessa tunnissa ja pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa.

Voit asua kätevästi keskellä kaupunkia ja palveluita, luonnonläheisellä asuinalueella omakotitalossa tai rivitalossa, puhtaassa maalaismaisemassa, ruukkikylän idyllissä tai lähellä harrastustasi, vaikkapa golfkentän vieressä.

Salon urheilupuisto on valtakunnallisestikin vertaillen ainutlaatuinen keskittymä, missä harrastetaan kymmeniä lajeja ratsastuksesta jääkiekkoon ja golfiin. Aktiivinen yhdistystoiminta täydentää Salon monipuolisen harrastus- ja virkistystoiminnan.

Teijon kansallispuisto, ruukit ja kartanot sekä Salon iltatorit ja lukuisat muut tapahtumat paitsi houkuttelevat matkailijoita, myös lisäävät asukkaiden viihtyvyyttä.

Tervetuloa Saloon!

Salo-tietoa
Linkkejä uudelle asukkaalle
Työ moottoritien päässä:
Piia-Riina

Piia-Riina Ihander kulkee kimppakyydillä työpaikalleen Helsinkiin Salon Hajalasta. Piia-Riinan kotoa on matkaa Hajalan moottoritieliittymään 2 km ja kimppakyytiläisten kokoontumispaikalle Halikon liittymään 5 km. Matka-aika Pitä-jänmäen toimistolle on 1 tuntia 15 minuuttia. "Työmatkan kesto on mielestäni sopiva, kun ottaa huomioon kaikki edut mitkä asumisesta Salossa saamme", Piia-Riina kertoo.

Sujuva ja turvallinen arki:
Minna

Katila asuu Salossa mutta käy päivittäin työpaikallaan Helsingissä. Matka on taittunut usean vuoden ajan junalla. "Junalla kulkeminen sopii minulle loistavasti. Aloitan työt junassa ja saapuessani Helsinkiin olen jo työskennellyt 1,5 tuntia. Toimistolle siirtyminen on sopiva jaloittelutauko. Paluumatkalla viimeistelen päivän työt ja ajatukset ja näin pystyn pitämään työasiat poissa kotoa".

Ihmistä arvostava Salo:
Miia

"Salolaiset ovat ottaneet meidät erittäin hyvin vastaan. Ihmiset hakevat kontaktia ja tulevat rupattelemaan tavalla, jota pääkaupunkiseudulla ei juuri koe. Ystävällisyys ja ihmisläheisyys on ollut ilahduttavaa." Tanskasen mielestä yhteisöllisyyden arvostaminen näkyy myös tapahtumatarjonnassa. "Iltatori on aivan käsittämätön juttu. Muutenkin täällä tapahtuu joka viikonloppu jotain ja harrastusmahdollisuudet ovat todella hyvät.