Odota hetki...
Odota hetki...

Unelmiesi koti ja asuinpaikka löytyy Salosta

Salon kaupungilla on monipuolinen ja runsas tonttivaranto, noin 300 vapaasti varattavaa asuntorakentamiseen tarkoitettua pientalotonttia. Tonttien hinnat ovat alkaen 300 e. Voit valita haluatko rakentaa kaupungin keskustan tuntumaan tai johonkin monista taajamista, vaikkapa Suomusjärvelle, Särkisaloon tai Halikkoon.

Ajattele mitä mahdollisuuksia esimerkiksi Suomusjärven Lehtometsän ja Tyrynmäen alueet tarjoavat. Koulu ja muut tarvitsemasi palvelut ovat lähellä ja matkaa Helsingin keskustaan on vain noin 90 kilometriä. Täältä käsin käy helposti töissä pääkaupunkiseudulla ja myös etätyön tekijälle paikka on todellinen helmi.

Halikon Hirvikallio on kaunista seutua, jossa perheen kaikki jäsenet viihtyvät, palveluja ja harrastuksia riittää Halikon keskustassa ja Salon ydinkeskustaan pääsee ketterästi. Hirvikalliolta liikut kätevästi myös lännen suuntaan - jos esimerkiksi työ vaatii Turkuun päin menoa, matkaa Turun keskustaan on noin 50 kilometriä.

Särkisalon Karhumäki täyttää merihenkistä asumista arvostavan toiveet. Valitse meren läheisyydessä sijaitsevista rakennuspaikoista mieleisesi. Myös naapureiksi valikoituu todennäköisesti samanhenkisiä perheitä, sillä Särkisalossa veneilykausi pitenee houkuttelevasti, kun venelaiturit, satamat ja veneilyväylät eivät ole kaukaa haettuja. Karhumäki sopii hienosti myös etätyön tekijälle.

Ajantasaiset tiedot tonttitarjonnasta, varaustilannekartat ja linkit karttapalveluun, josta voit helposti tarkistaa myös tontin läheltä löytyvät palvelut, löydät täältä