Odota hetki...
Odota hetki...

Huvilat@Ruukki20.5.2017 klo 11:00-17:00 - Teijo, Teijon laskettelurinne ja Mathildedal

Huvilat@Ruukki

Teijon ruukkikylissä monipuolista ohjelmaa koko perheelle! Tapahtuman teemana on “Huvilat, meri ja harrastukset”.

Päivän aikana kiinnostuneet pääsevät helposti tutustumaan alueen vapaisiin taloihin, asuntoihin, mökkeihin ja tontteihin.
Teijon kyläyhdistys on myös mukana tapahtumassa pitäen avoimia ovia mm. Teijon kyläkoulussa ja kirkossa. Teijolla kannattaa pistäytyä myös Teijon Kyläkaupassa, se palvelee asukkaita ja matkailijoita - joka päivä.

Teijo laskettelurinteet kokoaa yhteen rakentamiseen liittyviä näytteilleasettajia ja esittelee alueen monipuolista harrastustarjontaa. Rinteillä on tarjolla lohikeittoa klo 13 (300:lle ensimmäiselle).

Mathildan Marinassa järjestetään merelliset messut, ohjelmassa on ainakin venenäyttely, sup-lautailua ja muita vesiliikuntalajeja, sekä saaristolaisbrunssi.
Hoitola & Majoitus Sypressissä ovet ovat auki hemmotteluun ja Teijon kansallispuiston luontokeskuksella on Luonnon päivän ohjelmaa!

Tervetuloa!

Tapahtuman järjestää

Koolle Oy, Mathildan Marina, Teijo Ski & Action Park, Teijon Kyläkauppa, Teijon kyläyhdistys, Hoitola ja Majoitus Sypressi, Teijon kansallispuisto, MAAKARHU

Verkkosivu

www.facebook.com/events/114944335689152/?ti=icl

Lisätietoa

Tiedotus: stina.siikonen@koolle.fi Mathildan Marina: liisa.kaivarainen@gmail.com Teijo Ski & Aktion Park: tapani.kakko@meriteijo.fi Teijon kansallispuisto: anne.muuri@metsa.fi Hoitola ja Majoitus Sypressi: tarja.aho@sypressi.fi

Takaisin