Odota hetki...
Odota hetki...

Näe & koe

Etusivu Näe & koe

Teijon kansallispuisto tarjoaa puuhaa koko perheelle. Golfareille löytyy kolme kansainväliset mitat täyttävää golfkenttää Suomen pisimmillä pelikausilla. Liikunnasta ja luonnosta voi nauttia ympäri vuoden lasketellen, patikoiden, meloen, uiden, ratsastaen tai vaikka rinneautolla huristellen.

Aateliskartanot, ruukit ja museot kertovat alueen roolista kulttuurin syntysijana. Taidemuseo Veturitallissa pääsee nauttimaan taiteesta ja Salon elektroniikkamuseossa voi tutustua vanhoihin televisio- ja radiovastaanottimiin ja syventyä suomalaisen, etenkin salolaisen radio- ja televisiovalmistuksen historiaan. Opastetuilla retkillä tutustuu moniin ainutlaatuisiin kohteisiin.

Suositut ja maankuulut kesätorstaiset Salon Iltatorit kesäkuusta elokuun loppuun tuovat torille kotimaisia esiintyjiä, torimyyjiä, lettukahviloita, vanhan tavaran myyjiä sekä lasten ikioman kirpputorin.

Monipuolinen kesäteatteritarjonta, tasokkaat konsertit ja näyttelyt sekä teematapahtumat houkuttelevat kulttuurinnälkäisiä. Menestyvät urheilujoukkueet ja aktiivisten liikuntaseurojen järjestämät liikuntatapahtumat tasokkaissa puitteissa tarjoavat jännitystä ja elämyksiä urheilun parissa.