Odota hetki...
Odota hetki...

Heijastuksia: Aila ja Asko Salmisen yhteisnäyttely Teijon Masuunin galleriassa 15.9.2018-30.12.2018. Klo 11.00-16.00 - Teijon Masuuni

Heijastuksia: Aila ja Asko Salmisen yhteisnäyttely Teijon Masuunin galleriassa

Aila ja Asko Salmisen HEIJASTUKSIA Teijon Masuunin galleriassa 18.8.-30.12.2018. Näyttely avoinna viikonloppuisin Masuunin aukioloaikoina.

Aila ja Asko Salminen ovat Tampereella asuva taiteilijapari. Aila Salminen on korutaiteilija, mutta hän on tehnyt myös teoksia, jotka luontevimmin sijoittaa kuvataiteen piiriin. Korujen lisäksi Salminen valmistaa astioita, suuria vasarapakotuksella tehtyjä tauluja ja veistoksia sekä lasitöitä.

Asko Salminen on valokuvaaja ja kuvanveistäjä. Hän yhdistää teoksensa usein installaatioiksi ja tekee myös ympäristötaidetta.

Teijon Masuunin näyttelyssä taiteilijoiden välinen yhteys tulee esiin aivan erityisellä tavalla. Näyttelyn nimi Heijastuksia on monimerkityksellinen, ja sen voi ymmärtää myös taiteilijaparin yhteistyötä luonnehtivana vertauskuvana. Aila ja Asko Salmisen esiintyminen Teijon Masuunissa on heidän pitkän uransa laajin näyttely.

Tapahtuman järjestää

Teijon Masuuni

Verkkosivu

www.teijonmasuuni.fi

Yhteystiedot

Teijon Masuuni, Telakkatie 17, 25570 Teijo

Takaisin