Odota hetki...
Odota hetki...

Sankareiden Salo

Etusivu Sankareiden Salo

Ilmianna sankari!

Salo on sankareiden kaupunki! Vuoden aikana esiin nostetaan upeita sankareita, jotka omilla teoillaan, asenteellaan tai viestillään ovat mukana luomassa uskoa tulevaisuuteen. Ympärillä tapahtuu jatkuvasti sankareitekoja - nostetaan ne vuoden aikana yhdessä esille!

Siirry lomakkeelle tästä linkistä.

Vuosi 2017 nostaa esille paikalliset sankarit Salossa

Salon nuorkauppakamari ry toteuttaa yhdessä Salon kaupungin kanssa "Sankareiden Salo -kampanjan osana Suomi 100 -juhlavuotta. Vuoden aikana esiin nostetaan upeita sankareita, jotka omilla teoillaan, asenteellaan tai viestillään ovat mukana luomassa uskoa tulevaisuuteen. Haluamme nostaa esille ihmiset paikallisten tekojen, ilmiöiden ja tapahtumien takana.

Kampanjassa sankari voi olla kuka tahansa, teko voi olla pieni tai suuri. Arkinen tai spesiaali. Sankari voi olla myös tiimi, joukkue tai ryhmä, joka yhdessä on tehnyt tai saanut aikaan jotakin merkityksellistä, auttanut tai tsempannut. Esittelemällä näitä sankareita olemme osaltamme mukana vahvistamassa kuvaa tulevaisuuden Suomesta, ja sen rohkeista teoista ja tekijöistä.

Sankaritarinoita nostetaan esille tällä kampanjasivustolla sekä Facebookissa.

Voit ehdottaa omaa sankaritarinaasi lomakkeella, joka löytyy tämän linkin takaa.

suomifinland100-tunnus_sininen_rgb.jpg - pienennetty
Tutustu sankareihin:
Julkaistut sankaritarinat

Tutustu julkaistuihin sankaritarinoihin yllä olevasta linkistä. Keräämme vuoden mittaan nostetut tarinat yhteen.

Osallistu:
Siirry lomakkeelle tästä linkistä

Voit ilmiantaa oman sankariehdotuksesi yksinkertaisella nettilomakkeella. Nostamme säännöllisesti sankaritarinoita esille kampanjasivuille. Haluamme muistuttaa, että Sankareiden Salo-kampanja ei ole kilpailu - jokainen sankaritarina on voittaja. Vuoden lopussa teemme koosteen kaikista ilmiannoista ja arvomme myös kaikkien ehdotuksen antaneiden kesken tuotepalkintoja.

Salon nuorkauppakamari ry:
Tutustu Salon nuorkauppakamariin

Salon Nuorkauppakamari ry on yksi hieman vajaasta sadasta Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenyhdistyksistä. Suomen Nuorkauppakamarit toimivat osana kansainvälistä Junior Chamber Internationalia.

Sankareiden Salo -kampanjan yhteyshenkilö:

Susanna Ketola, Sankareiden Salo-projektipäällikkö
Salon nuorkauppakamari ry
susanna@kuke.fi