Odota hetki...
Odota hetki...

SuosittelenSaloa

Etusivu SuosittelenSaloa

Kampanja #SuosittelenSaloa

Moro, moro!

Kuulen päivittäin Salosta paljon hyvää ja mietin usein, että olisi hienoa kerätä nämä hyvät asiat yhteen kaikkien nähtäville. Nyt ryhdytään tuumasta toimeen. Jaa tarinasi, kokemuksesi ja onnistumisesi, käytä #SuosittelenSaloa.

Mikä sinusta on parasta Salossa? Miksi Salossa on hyvä asua? Mitä täällä voi kokea?

Miksi suosittelet Saloa asuinpaikkana tai matkailukohteena? Kerro parhaat vinkkisi ja kokemuksesi meille käyttämällä somessa #SuosittelenSaloa - ja tee se kesän aikana.

Saadut suositukset julkaistaan loppukesästä Saloon.fi-sivuillamme ja aloitamme kampanjan, jossa viemme positiivista Salo-viestiä eteenpäin niille, joille Salon salaisuudet eivät ole vielä auenneet. Pääsette myös loppukesästä valitsemaan parhaat suositukset ja luvassa on palkintoja, joten nyt kannattaa toimia.

Tämä on nyt meidän kaikkien juttu ja lähtölaukauksena laitan oman suositukseni someen käyttämällä #SuosittelenSaloa.

Kj. Lauri

#SuosittelenSaloa / Kaupunginjohtaja Salon torilla

Ja parasta Salossa on... Kaupunginjohtajamme kertoo Salon torilla omat kokemuksensa. Mitenkäs on, miksi sinä suosittelisit Saloa? Liity suosittelijoiden joukkoon ja kerro parhaat vinkkisi. Keräämme kaikki ihanuudet yhteen, muista käyttää julkaisussasi hashtagia #SuosittelenSaloa

#Suosittelen Saloa / Valokuvaus Teijon kansallispuistossa

Kamera mukaan ja luontoon! Syntyperäinen salolainen viehättyy yhä uudelleen Teijon kansallispuiston luonnonkauniista maisemista. Oletko samaa mieltä? Mikä on lempipaikkasi? Kerro parhaat vinkkisi ja suosituksesi Salossa. Käytä hashtagia #SuosittelenSaloa.

#SuosittelenSaloa / Yrittäjä-Nina Mathildedalissa

Suloista tunnelmaa ja toteutettuja yrittäjäunelmia Mathildedalin ruukkikylässä. Mikä tekeekään elon täällä niin ihanaksi? Mistä syntyy viihtyminen, onni ja rakkaus. Kerro mikä sinua sävähdyttää Salossa ja saa tunteet pintaan. Miksi viihdyt, mikä tsemppaa eteenpäin? Jaa kokemuksesi ja käytä hashtagia #SuosittelenSaloa. Parhautta kerrassaan!