Odota hetki...
Odota hetki...

Liikunnan Superlauantai31.8.2019 Klo 10.00-15.00 - Urheilupuisto, Salo, Pormestarinkatu

Liikunnan Superlauantai

Liikunnan Superlauantai 31.8.2019 klo 10-15 Salon Urheilupuistossa!

Jo neljättä kertaa järjestettävä Liikunnan Superlauantai on saanut jälleen mukaansa noin 30 eri lajia. Jo perinteeksi muodostunut Liikunnan Superlauantai on järjestyksessään neljäs.

Superlauantaissa on mahdollisuus kokeilla maksutta (uimahalli alle 19 v maksutta, sisään klo 11-14) lukuisia eri liikuntalajeja, lähes 30 salolaisen urheiluseuran opastamana. Tapahtuma on urheiluseurojen, Urheilupuiston toimijoiden, Seuraparlamentin, Liikkuva koulun ja liikuntapalveluiden yhteishanke. Tänä vuonna mukana myös nuorisopalvelut.

Lajeissa voi vierailla omassa järjestyksessä ja aikataulussa, ainoastaan uimahallilla on oma aikataulutus.
Klo 11 alkaen uimahalli (maksutta alle 19 v): Sukellus 11-12 ja 13-14 | Uimahypyt 12-13 ja 14-15 | Uinti ja melonta klo 11-15

Infopisteet (sisääntulo) Superlauantaihin: jäähallien väli, tekonurmen ja yleisurheilukentän luona sekä uimahallin sisäänkäynnin edessä.

Uusia lajeja myös mukana; skeitti, scootti, jousiammunta, futsal, frisbeegolf, telinevoimistelu ja tankofutis!

UUTTA! Salon suurin Sporttikirppis Superlauantaissa klo 10-15! Tule myymään pieniksi tai tarpeettomiksi jääneet urheilutamineet ym. Kirppisalueena toimii ruohokenttä, jonne myyjät tuovat halutessaan oman myyntipöydän ja rekin. Kirppistapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan myyjät ilmoittautuvat jäähallin portilla klo 9 alkaen. Myyntipaikka on maksuton. Tervetuloa!

Tule mukaan!

Tapahtuman järjestää

Salon liikuntapalvelut, Seuraparlamentti ja Liikkuva koulu

Verkkosivu

www.salo.fi/liikunnansuperlauantai

Yhteystiedot

terhi.sinnela@salo.fi

Takaisin