Odota hetki...
Odota hetki...

Tapahtumien Salo

Etusivu Tapahtumien Salo

Näyttelyt

Samuli Putro-Isä, poika ja pyhät naiset29.11.2019 Klo 19.00 - Teatteri PRO Vinssin päänäyttämö, Astrum Salon kulttuurikeskus

Samuli Putro-Isä, poika ja pyhät naiset

Isä,poika ja pyhät naiseteli Samuli Putron konserttisalikiertueRaahelaislähtöinen lauluntekijä Samuli Putro kiertää Suomea syksyllä 2019. Kiertueen nimi on Isä,poika ja pyhät naiset. Mukanaan Putro tuo koskettavat kappaleensa, livelooppaaja Jaakko Kujalan ,sekä pyhät naiset Minttu Hellstenin ja Liisa Anastasiadiksen.

Konserteissa Putro esittää kappaleita pystyyn kehutulta Pienet rukoukset albumilta, sekä vanhempaa materiaaliaan.Lauluntekijänä Samuli Putro on seurannut omaa taiteellista näkemystään, ja tällä tavalla kerännyt itselleen laajan ja uskollisen kuulijakunnan. Esiintyjänä Putro on omaperäinen yhdistelmä ikiaikaista trubaduuria ja modernia etsijää. Konserteissa hyödynnetään surround äänentoistoa, josta vastaa äänisuunnittelija Kari Hyvärinen. Kaiken ytimessä on Putron poikkeuksellinen lyriikka joka tuntuu pysäyttävän ihmisiä ikään ja sukupuoleen katsomatta.
Tämä on se kiertue, jonka tulet muistamaan.

Tapahtuman järjestää

Teatteri PRO Vinssi

Verkkosivu

myynti@teatteriprovinssi.fi

Yhteystiedot

*myynti@teatteriprovinssi.fi
*0440-520260

Takaisin