Odota hetki...
Odota hetki...

Tuotehaku

Etusivu Tuotehaku

Kalastusretki ammattioppaan mukana

All inclusive kalastusretki ammattikalastusoppaan (Lund Pro Staff jäsen) opastuksella Meri-Teijon tai Kokkilan vesillä Salossa. Retki sopii niin lapsiperheille, kaveriporukoille kuin myös himokalastajillekin. Kohdekaloina kuha, ahven ja hauki.

Ohjelma:

Retkivaihtoehtoina:

Kokopäivän retki, kesto noin 7h, hinta185e/hlö kun 4 henkeä ryhmässä = 1 vene

Puolipäivä retki, kesto 4h, hinta 145e/hlö kun 4 henkeä ryhmässä = 1 vene

Lähde ammattitaitoisen kalastusoppaan matkaan ikimuistoiselle kalastusretkelle ainutlaatuiseen ja kauniiseen saaristoomme. Ohjelmassa voi olla ennätyskalan jahtia, rentoa olemista ja tuulettumista, kauniiden maisemien ihailua tai mitä vain siltä väliltä.

Kalastuksessa käytetty kalusto on Lund Pro Guide 1875 vene, joka on heittokalastukseen kehitetty vene. Made in USA, avoveneiden mersu. Tästä veneestä heittokalastus onnistuu jopa neljälle henkilölle mainiosti. Sähköisen keulamoottorin avulla kalastus on erittäin hallittua ja pääsemme koluamaan matalat ja ruovikkoisetkin rannat tarkasti.

Kesto:
1vrk
Ryhmän koko:
4 henkeä
Hinta:
alk 145 eur/hlö
Hinta sisältää:
Kaikkiin järjestämiin kalastusretkiin sisältyy retken ajaksi: Kalastusopaspalvelut + veneen ja polttoaineiden kulut, kaikki tarvittavat kalastusvälineet, kelluntapuku / kalastusasu, kelluntaväline (paukkuliivi, pelastusliivi lapsille), kahvi/tee + pieni välipala sekä virvoitusjuomia, kalojen käsittely ja pakkaaminen asiakkaan mukaan, kalastusluvat, yhden vuorokauden majoitus Hotel Fjalarissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Hotelliaamiaisen sekä hotellilla iltasaunan sekä uima-allasosaston käytön sekä langattoman nettiyhteyden.
Yhteystiedot

Hotel Fjalar

Puhelin:
02-777 600

Lähetä sähköpostia:
info@fjalar.fi

Kotisivut:
http://www.fjalar.fi