Odota hetki...
Odota hetki...

Tuotehaku

Etusivu Tuotehaku

Pikkulomat senioriryhmille

Senioreiden Pikkulomalla nautitaan lomakeskuksen monipuolisista palveluista ja lomaohjelmasta eri teemaviikkojen mukaan. Lomaan voi yhdistää myös opastetun päiväretken johonkin Varsinais-Suomen, Etelä- Suomen tai Saariston kohteista (ks. lisämaksu).

Ohjelma:

Pikkulomalla ryhmälle on järjestetty monipuolista lomaohjelmaa yhdessä lomakeskuksen muiden asiakkaiden kanssa. Lomapäiviin sisältyy liikuntaa sisällä/ulkona, vesivoimistelua, yhteislaulua, tietovisailua, tarinointia ja muuta yhdessäoloa. Lisäksi ajankohdasta riippuen on iloisia illanviettoja, tapahtumia konsertteja sekä asiantuntijavieraita. Ryhmän ohjelmatoiveita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Yhtenä lomapäivänä on mahdollista toteuttaa opastettu retki johonkin lähialueiden kohteista. Lomakeskuksessa on kymmenkunta valmiiksi suunniteltua retkeä, mutta niitä on myös mahdollista räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

Kesto:
1-4 vrk
Ryhmän koko:
16-50
Hinta:
1 vrk alk. 90 €/hlö, 4 vrk alk. 351 €/hlö, eläkeli
Hinta sisältää:
Yöpyminen 2 hengen huoneessa puolihoidolla, kylpylän ja kuntosalin käyttö, lomakeskuksen monipuolinen lomaohjelma. Tulopäivänä hinta sisältää päivällisen sekä illan lomaohjelman ja lähtöpäivänä aamu-uinnin ja aamiaisen.
Lisämaksusta:
Ryhmän kanssa tehtävä Opastettu retki 7 €/hlö, Eläkeliiton jäsenille 6 €/hlö (sis. retken suunnittelun, varaukset sekä oppaan palvelut retken aikana). Yhden hengen huoneen lisämaksu 25 € /vrk/hlö. Hoitopalveluita, esimerkiksi suolahuonehoito (40 min) 16 € /hlö/kerta.

HUOM: Retket toteutetaan ryhmän omalla linja-autolla tai Lehmirannasta erikseen varattavalla tilausajobussilla.

Yhteystiedot

Lehmirannan lomakeskus /Mervi Gröhn

Puhelin:
+358 (0)2 727 5200

Lähetä sähköpostia:
lehmiranta@elakeliitto.fi

Kotisivut:
http://www.lehmiranta.fi