Odota hetki...
Odota hetki...

Tuotehaku

Etusivu Tuotehaku

Saariston kuiskaus - melontaseikkailu ruukkikylän maisemissa

Salon saariston helmi, historiallinen, eläväinen ja monipuolinen Mathildedalin ruukkikylä kutsuu merelliseen vapaa-ajan viettoon. Tervetuloa löytämään itsesi uudelleen!

Ohjelma:

Päivä 1 – melontamatkan pituus noin 5 km
Melonta- ja elämysohjelmapalvelu Extreme Funin melontaoppaan ohjauksessa tutustutaan kajakkeihin ja nautiskellaan säästä merellä. Melontaretki etenee
Teijon sataman kautta Isoholman saarelle, jossa valmistetaan ja nautitaan yhdessä eräillallista. Osallistujat voivat nukkua joko laavulla tai teltassa.
Päivä 2 - melontamatkan pituus noin 13 km
Nuotioaamiaisen ja leirin purkamisen jälkeen kajakit suunnataan kohti
Strömman kanavaa ja sen ainutlaatuista vuorovesi-ilmiötä. Melontaretki päättyy Mathildedalin satamaan. Illalla Marinan saunassa huuhdotaan matkan rasitukset ja ulkoporealtaassa nautiskellaan kiireettömyydestä. Yhteinen illallinen ja majoittuminen Marinassa kruunaa matkan.
Päivä 3 – ruukkikylän historia ja nykypäivä
Virkistävä aamiainen nautitaan Mathildan Marinassa. Omatoimista tutustumista ruukkikylän historiaan ja nykyisyyteen aamupäivän rauhassa. Uintiretki merelle, aamusauna tai laituripilkki antaa ikimuistoisen elämyksen lähtöpäivänä.

Kesto:
2,5 vrk
Ryhmän koko:
8-12 henkeä, isommat ryhmät tilauksesta
Hinta:
alk. 332 euroa/hlö
Hinta sisältää:
melontaoppaan palvelut ja vastuuvakuutus, kajakin vuokra, ruokailu nuotiolla, majoittuminen saarella teltassa tai laavulla, lisäksi Mathildan Marinassa tervetulokahvit, ruokailut (illallinen, aamiainen, buffetlounas tai brunssi), majoittuminen 2hh, sauna ja poreallas (2 tuntia)

HUOM: Saatavuus: touko-syyskuussa, varusteet: retkeiluvarustus sään mukaan, reppu, oma makuupussi ja -alusta

Yhteystiedot

Mathildan Marina

Puhelin:
045 6477 040

Lähetä sähköpostia:
info@mathildanmarina.fi

Kotisivut:
http://www.mathildanmarina.fi