Odota hetki...
Odota hetki...

Meissä kaikissa salolaisissa asuu pieni elinkeinoasiamies

Tähän osioon on kerätty messujen ja muun yhteismarkkinoinnin lisäksi muutamia keinoja ja työkaluja, joilla voimme kaikki yhdessä tehdä Saloa tunnetuksi.

Yhteinen markkinointisivusto

Tämä yhteinen markkinointisivusto VisitSalo.fi tekee Saloa tunnetuksi niin matkailijoille, asukkaille kuin yrityksillekin ja se palvelee myös kokous- ja tapahtumajärjestäjiä. Sivustolle kohdetietoja voivat syöttää kaikki salolaiset matkailun, vapaa-ajan ja kaupan alan yritykset ja muut palveluntarjoajat. Sivustolla mukana olo on kaikille veloituksetonta. Kohteesta sivustolle voi syöttää kohteen tietojen lisäksi matkailun tuotteistettuja tuotepaketteja.

Toivomme että linkität sivuston myös omille sivuillesi. Mitä enemmän sivustoa linkitetään, sitä paremmin sivusto löytyy myös googlehauissa.

Yhteiselle markkinointisivustolle ohjautuu useita domaineja; VisitSalo.fi, Saloon.fi, SaloShops.fi, SaloFood.fi, Salontori.fi, SijoituSaloon.fi sekä InvestInSalo.fi.

Sivustoa ollaan uudistamassa ja uudet sivut valmistuu kesäksi 2020.

Salo-esite

Teetämme vuosittain mm. matkailupainoitteisen Salo-esitteen, johon myymme maksullista mainostilaa. Esitteestä tehdään myös englanninkielinen versio. Esitettä jaetaan mm. eri messuilla, tapahtumissa, esitejakelupisteissä, matkailuneuvonnoissa jne. Kaikkiin esitteisiimme voit tutustua täällä.

Yhteismarkkinointia

Salon kaupunki osallistuu vuosittain eri messuille yhdessä yrittäjien tai alueiden kanssa. Olemme mukana mm. tammikuussa Helsingissä Matkamessuilla Suomen Saariston osastolla yhdessä yrittäjäryhmien kanssa, Tampereen kotimaan matkailumessuilla Suomen Saariston osastolla ja maaliskuussa Helsingissä GoExpo-messuilla yhdessä Kemiönsaaren, Hangon, Raaseporin ja Paraisten kanssa. Teemme myös paljon muuta yhteismarkkinointia.

Matkailuneuvonta

Kesällä matkailun infokontti palvelee Salon torilla kävelysillan vieressä sekä kesällä 2019 infopiste on myös Mathildedalin ruukkikylässä. Katso lisää

Markkinointiyhteistyö

Salo tekee markkinointiyhteistyötä erilaisten yhteisöjen, urheiluseurojen ja muiden tahojen kanssa, joiden avulla Salo näkyy positiivisesti Suomessa ja maailmalla. Markkinointiyhteistyö ei ole tukimuoto vaan yhteistyömalli, jossa kaupunki saa vastineeksi panostukselleen positiivista julkisuutta ja näkyvyyttä erilaisissa muodoissa. Tarkemmat ohjeet markkinointiyhteistyölle löydät täältä.

Mainospaikat

Erilaiset ei-kaupalliset yhteisöt voivat myös saada käyttöönsä ympäri kaupunkia teiden varsilla ja torilla sijaitsevia ulkomainospaikkoja. Yhteiselle markkinointisivustolle VisitSalo.fi on varattu kaksi siltabanderollipaikkaa sekä useita valomainospaikkoja.

Kuvapankista kuvia markkinointiin

Salon kuvapankissa on kuvia Salosta, joita saa käyttää Salon markkinointiin, kunhan ilmoittaa myös kuvan tekijänoikeustekstin.
Julkinen kuvapankkiosuus on vielä työn alla, joten mikäli tarvitset kuvia, ota yhteyttä suoraan

Somekanavat

Muistathan käyttää #VisitSalo #SuosittelenSaloa sekä #WeLoveSalo -tunnisteita

Somekanavat:
Facebook
Instagram
Youtube

Lisää tapahtuma tapahtumakalenteriimme

Oletko järjestämässä matkailijaa tai asukkaita kiinnostavaa tapahtumaa? Ilmoita siitä Salon yhteisessä veloituksettomassa tapahtumakalenterissa. Tapahtumakalenteriin voi ilmoittaa kaikki Salossa järjestettävät tapahtumat.

Tapahtuman voit lisätä tästä

Tapahtuma julkaistaan noin kahden vuorokauden kuluessa. Saat sähköpostiisi tapahtuman lisäyksestä viestin, jossa olevan linkin kautta pääset muokkaamaan ilmoittamaasi tapahtumaa. Lisäämällä tapahtumasi tähän kalenteriin, se saa näkyvyyttä sekä VisitSalo.fi -sivustolla että Salo.fi -sivustolla. Kalenteri on sama vaikka ulkoasu onkin eri sivustoilla hieman eri tyylinen.

Kaupunkitiedote

Salon kaupungin viestintä julkaisee 9 kertaa vuodessa ilmestyvää Salon kaupunkitiedotetta, joka jaetaan kaikkiin salolaistalouksiin ja kesä-heinä-elokuun kaupunkitiedote myös kaikille ei-salolaisille kesäasukkaille.

Kaupunkitiedotteessa voivat kaupungin lisäksi toiminnastaan lyhyesti ílmoittaa yleishyödylliset, voittoa tavoittelemattomat - ei uskonnolliset- salolaiset yhdistykset ja urheiluseurat.

Yhteistyöterveisin
Sanna Lammervo
Markkinoinnin suunnittelija
Salon kaupunki, kehittämispalvelut
sanna.lammervo@salo.fi, 044 778 7701