Odota hetki...
Odota hetki...

Yrityshaku

Etusivu Yrityshaku

Hotel Fjalar

[ei karttaa]

Yksilöllinen ja viihtyisä hotelli, rauhallisessa ympäristössä Salon keskustan tuntumassa. Iltasauna ja uima-allas asiakkaiden käytettävissä. Runsas ja maittava aamupala sekä ystävällinen henkilökunta kruunaavat majoittumisen. Hotellissa 19 huonetta.

Kodikas ja rauhallinen hotelli, joka tarjoaa monipuolisen ja maukaan buffe aamupalan. Ilta sauna ja virkistävä uima-allas kuuluvat huoneen hitaan, kuten myös langaton netti yhteys. Hääpareille ja juhlavieraille täydellinen majoituspaikka kruunaamaan juhlat. Hotelli sopii mainiosti myös pienryhmille. Tarjolla mm. golf- ja melontaretkipaketteja. Lähistöllä mm. Taidemuseo Veturitalli, Teatteri Provinssi, Astrumkeskus, Elektroniikkamuseo sekä Hanhivaaran liikuntakeskus, Wiurilan kartano ja golf (4km), Teijon kansallispuisto (25km).
Lemmikkiystävällinen hotelli.

Majoitus

Hotel Fjalar  (31 henkilöä)

Kokous- ja juhlatilat

Neuvotelutila  Henkilömäärä: 10
Sauna- & uima-allasosasto  

Tuotteet

Golf- ja majoituspaketti

Yövy yksi tai useampi yö ja pelaa lähialueen golfkentät Wiurila Golf, Salo Golf, Meri-Teijo Golf tai piipahda Kemiössä Bjärkas Golfissa jossa 18 reikäinen par 3-kenttä.

Ohjelma:

Hotel Fjalar sijaitsee ihanteellisesti lyhyen matkan päässä kolmesta Salon tasokkaasta golfkentästä: Wiurila Golfin luonnonkaunis, upea kartanomiljöö, Salo Golfin haastava, links-tyyppinen kenttä sekä Meri-Teijon pitkä merenrantakenttä kauniissa purolaaksossa. Alle tunnin ajomatkan päässä ovat myös Manner-Suomen ainoa 18-reikäinen par 3-kenttä Bjärkas Golf idyllisessä saaristomaisemassa Kemiön saarella sekä haasteita tarjoava Ruukkigolf kauniissa maalaismaisemassa.

Edulliset golfpakettimme sisältävät majoituksen 2 hengen huoneessa, runsaan aamupalan, sauna ja uima-allasosaston käytön sekä greenfeen asiakkaan toivomalle kentälle. Tässä esimerkkejä paketeistamme yhdellä green feellä, hinta per hlö:

Salo Golf alk. 80,-/hlö
Meri-Teijo Golf alk. 80,-/hlö
Wiurila Golf & Country Club alk. 85e /hlö
Ruukkigolf alk. 85,-/hlö
Bjärkas Golf alk. 67,-/hlö

Tai pelaa enemmän ja viihdy pidempään:
Yksi yö, kaksi kenttää alk. 110e /hlö
Kaksi yötä, kolme eri kenttää alk. 195e/hlö

Hinta (per 1 henkilö) voimassa golfkauden 2016, huoneita rajoitetusti.
Golfpakettiin sisältyvä green fee EI käy kentille kilpailumaksuna.
Yhden hengen huoneen lisämaksu +25€/vrk.

Hinta:
alk 80e/hlö
Hinta sisältää:
Yhden golfkierroksen valitulla kentällä, majoittumisen 2 hengen huoneessa, iltasaunan sekä uima-allasosaston käytön, maittavan aamupalan.

HUOM: Peliaikavaraukset asiakas hoitaa itse suoraan kentiltä, peliliput noudettavat hotellista ennen kentälle menoa, hinta per/hlö, 1hh lisämaksusta

Yhteystiedot

Hotel Fjalar

Puhelin:
02-777 600

Lähetä sähköpostia::
info@fjalar.fi

Kotisivut:
www.fjalar.fi

Kalastusretki ammattioppaan mukana

All inclusive kalastusretki ammattikalastusoppaan (Lund Pro Staff jäsen) opastuksella Meri-Teijon tai Kokkilan vesillä Salossa. Retki sopii niin lapsiperheille, kaveriporukoille kuin myös himokalastajillekin. Kohdekaloina kuha, ahven ja hauki.

Ohjelma:

Retkivaihtoehtoina:

Kokopäivän retki, kesto noin 7h, hinta185e/hlö kun 4 henkeä ryhmässä = 1 vene

Puolipäivä retki, kesto 4h, hinta 145e/hlö kun 4 henkeä ryhmässä = 1 vene

Lähde ammattitaitoisen kalastusoppaan matkaan ikimuistoiselle kalastusretkelle ainutlaatuiseen ja kauniiseen saaristoomme. Ohjelmassa voi olla ennätyskalan jahtia, rentoa olemista ja tuulettumista, kauniiden maisemien ihailua tai mitä vain siltä väliltä.

Kalastuksessa käytetty kalusto on Lund Pro Guide 1875 vene, joka on heittokalastukseen kehitetty vene. Made in USA, avoveneiden mersu. Tästä veneestä heittokalastus onnistuu jopa neljälle henkilölle mainiosti. Sähköisen keulamoottorin avulla kalastus on erittäin hallittua ja pääsemme koluamaan matalat ja ruovikkoisetkin rannat tarkasti.

Kesto:
1vrk
Ryhmän koko:
4 henkeä
Hinta:
alk 145 eur/hlö
Hinta sisältää:
Kaikkiin järjestämiin kalastusretkiin sisältyy retken ajaksi: Kalastusopaspalvelut + veneen ja polttoaineiden kulut, kaikki tarvittavat kalastusvälineet, kelluntapuku / kalastusasu, kelluntaväline (paukkuliivi, pelastusliivi lapsille), kahvi/tee + pieni välipala sekä virvoitusjuomia, kalojen käsittely ja pakkaaminen asiakkaan mukaan, kalastusluvat, yhden vuorokauden majoitus Hotel Fjalarissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Hotelliaamiaisen sekä hotellilla iltasaunan sekä uima-allasosaston käytön sekä langattoman nettiyhteyden.
Yhteystiedot

Hotel Fjalar

Puhelin:
02-777 600

Lähetä sähköpostia::
info@fjalar.fi

Kotisivut:
www.fjalar.fi

Melontakurssi Teijon kansallispuistossa

Kahden päivän melontakurssi Teijon kansallispuistossa. Kurssi on hyvä tapa päästä melonnan alkuun. Varaa paikkasi ajoissa, paikkoja rajoitetusti.

Ohjelma:

Kahden päivän melontakurssi Teijon kansallipuiston Matildajärvellä.
Kurssi antaa hyvät valmiudet omatoimisen melonnan harrastamiseen. Ensimmäisenä päivänä intensiivikurssi, jonka kesto 4-5 tuntia. Toisena kurssipäivänä tehdään melontaretki. Kouluttajana melonnan ammattilainen. Kurssilta saa kouluttajan kirjoittaman todistuksen.

Matildajärvi on luonnonkaunis kohde Teijon kansallispuistossa, Varsinais-Suomessa, Salossa. Salon keskustasta matkaa Teijolle tulee n. 25km. Teijon kansallispuiston vieressä, sijaitsee myös Mathildedalin ruukkikylä, joka on ehdottomasti visiitin väärtti. Melontaretken jälkeen voi vaikka piipahtaa maistelemassa Mathildedalin kyläpanimon oluita Kyläravintola Terhossa

Hinta 159 eur/hlö, sis. majoituksen jaetussa 2hh, aamupalan, iltasaunan ja uima-allasosaston käytön.

Kurssin ajankohdat: 7.-8.5., 28.-29.5., 11.-12.6. ja 2.-3.7.

Kesto:
1-2vrk
Hinta:
159 eur/hlö
Hinta sisältää:
Melontakurssin lisäksi majoituksen jaetussa 2hh, aamupalan, iltasaunan ja uima-allasosaston käytön.

HUOM: Paikkoja rajoitetusti, ennakkovaraus välttämätön

Yhteystiedot

Hotel Fjalar

Puhelin:
02-777 600

Lähetä sähköpostia::
info@fjalar.fi

Kotisivut:
www.fjalar.fi

Unohtumaton hääyö Hotel Fjalarissa

Hääyön viettoon hääpakettimme tarjoaa vaivattoman tavan viettää unohtumaton hääyö.

Ohjelma:

Hääparille ikimuistoiseen hääyön viettoon upea deluxe huoneemme. Poreammeellinen kahden hengen huone, jossa kaunis koristelu & onnittelu kuohuviini. Huoneen hintaan sisältyy runsas aamiainen, aamusauna ja allasosaston käyttö. Huone hääparin käytettävissä lähtöpäivänä poikkeukksellisesti klo 14.00 asti.
Hää-/juhlayöpaketin hinta alk. 171e/vrk.

Kesto:
1vrk
Hinta:
alk 171e/vrk
Hinta sisältää:
Majoittumisen deluxe huoneessamme, aamiaisen, aamusaunan vain hääparille, myöhäisen ulkoskirjautumisen seuraavana päivänä
Yhteystiedot

Hotel Fjalar

Puhelin:
02-777 600

Lähetä sähköpostia::
info@fjalar.fi

Kotisivut:
www.fjalar.fi

Yhteystiedot

Hotel Fjalar
Rinteentie 5
24240 Salo

Puhelin:
+358 (0)2 777 600

Lähetä sähköpostia:
info@fjalar.fi

Kotisivut
www.fjalar.fi

Linkkejä