Odota hetki...
Odota hetki...

Yrityshaku

Etusivu Yrityshaku

Mathildedalin Ruukkitehtaat

[ei karttaa]

Mathildedalin Ruukkitehtaat edustaa rouheaa 1800-luvun ruukkimiljöötä parhaimmillaan. Tänä päivänä Ruukkitehdasalue palvelee kulttuurimatkailukohteena.

Mathildedalin ruukkikylä, Teijon kansallispuiston kupeessa kätkee sisälleen kyläidylliä kauneimmillaan: punamultataloja, ruukkirakennuksia, historiaa, kulttuuria, rauhaa, luontoa ja elämää.
Ruukkialue Teijon kansallispuiston äärellä ja saariston portilla tarjoaa palveluitaan ympäri vuoden. Ruukin korkeatasoinen kokous- ja juhlapalvelu takaa onnistuneen päivän tiloineen, ruokailuineen ja ohjelmineen. Kulttuurinälkäisille on tarjolla historianäyttely, kesäteatteria, konsertteja, taidenäyttelyitä ja muita kulttuuritapahtumia.
Ruokapuolesta huolehtivat värikylläinen kahvila Kyläkonttori & Puoti vanhassa muuntaja -rakennuksessa, sekä ravintola Ruukin Krouvi entisessä karkaisimo -rakennuksessa. Palvelutarjontaa täydentävät Ruukin Kehräämö & Puodin alpakkaneuleisiin ja tuotteisiin erikoistunut lifestyle myymälä ja kehräämö, sekä antiikkiliike Huldan Puoti.
Oppaan johdolla voi tutustua alueen historiaan. Tarjolla on valmiita tai räätälöityjä ryhmäretkipaketteja. Myös omatoimimatkailijoille on tarjolla Ruukkipolku –karttoja.
Vanhat tehdasrakennukset, sydämellinen palvelu ja puistomainen ympäristö meren äärellä hemmottelevat kaikkia aisteja.

Majoitus

Hotelli Ruukin Majatalo  (1-16 henkilöä)

Kokous- ja juhlatilat

Kankirautavarasto  Henkilömäärä: 10-80
Valimo  Henkilömäärä: 80-150
Yhteystiedot

Mathildedalin Ruukkitehtaat
Ruukinrannantie 6
25560 Mathildedal

Puhelin:
+358 (0)50 3542487

Lähetä sähköpostia:
info@mathildedal.fi

Kotisivut
www.mathildedal.fi

Linkkejä