Odota hetki...
Odota hetki...

Yrityshaku

Etusivu Yrityshaku

Muurla

[ei karttaa]

Muurlan uudistetun ja laajennetun 1000m2 myymälän valikoimasta löydät design brändien tuotteita kodin kattamiseen ja sisustamiseen. Kahvila-ravintola palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä ja kahvilasta voit ostaa päivittäin suussasulavia herkkuja.

Muurlan valikoimassa on käyttö-, taide- ja koristelasia sekä sisustus-ja kattaustuotteita, jotka on valmistettu niin lasista, emalista, posliinista kuin puusta. Kodin sisustuksen ja kattauksen täydentävät erilaiset tekstiilit. Oman suunnittelun lisäksi valikoimassamme on tuotteita, jotka on toteutettu yhteistyössä eri suunnittelijoiden kanssa, kuten Ristomatti Ratia, Teuvo Loman ja Tommy Tabermannin. Uutuutena yhteistyössä Vappu Pimiän kanssa suunniteltu Vappu Keittiössä- tuotesarja.

Ihastuttavia hahmoja seikkailee Muurlan emali- ja lasituotteissa – Muumi, Peppi, Eemeli ja Ida sekä Elsa Beskow tuotteilla tuot arkeen ripauksen leikkimielisyyttä!

Tunnelmallisen myymälän yhteydessä toimii kahvila-ravintola, jossa voit nauttia päivittäin maittavat á la carte –annokset, lounasruoat sekä herkulliset leivon-naiset. Keittiössämme käytämme pääasiassa kotimaisia raaka-aineita, erityisesti lähialueen pientuottajien laadukkaita tuotteita.

Tervetuloa ostoksille ja herkuttelemaan Muurlaan!

Sijaitsemme Muurlassa,
E18 moottoritien sekä 1-tien varrella
Salosta Helsingin suuntaan.

Yhteystiedot

Muurla
Muurlantie 9
25130 Muurla

Puhelin:
+358 (0)20 711 8899

Lähetä sähköpostia:
myynti@muurla.com

Kotisivut
www.muurla.com

Linkkejä