Odota hetki...
Odota hetki...

Yrityshaku

Etusivu Yrityshaku

Perinnerakentamiskeskus Antiikkiverstas

[ei karttaa]

Antiikkiverstas on perinnerakentamiskeskus, josta löydät tarvitsemasi tiedon, tuotteet ja palvelut - rakennatpa uutta, sisustat tai entisöit vanhaa. Halikon Rikalanmäellä toimivat rautakauppamme, näyttelytilamme, kahvilamme ja juhlatilamme.

Tuotevalikoimistamme löytyvät kattavasti mm. erilaiset perinteiset maalit sekä pintakäsittelyaineet, laajan historiallisten mallien mukaan valmistetun listamalliston, monipuolisesti eri aikakausien tyypillisiä tuotteita sisältävän helavalikoiman sekä vanhojen aitojen mallien mukaiset, hyväksytyt sähkötarvikkeet ja valaisimet. Tuotteistamme löytyy tuhansia eri vaihtoehtoja - kaikkea mitä vanhan talon kunnostaja, perinteistä tyyliä etsivä uudisrakentaja tai sisustaja voi kaivata.

Valikoimiimme ja palveluihimme voit tutustua Rikalanmäen rautakaupassamme, näyttelyssämme samoin kuin kotisivuillamme ja verkkokaupassamme. Kursseillamme ja koulutustilaisuuksissamme voit kehittää omaa osaamistasi.

Kauttamme on myös saatavilla laajat asiantuntijapalvelut alkaen ilmaisesta suunnitteluvartista, jossa voit yhdessä asiantuntijamme kanssa kartoittaa kohteesi tarpeita ja mahdollisuuksia.

Toimimme Salossa Halikon Rikalanmäellä, keskellä ainutlaatuista kulttuurimaisemaa ikiaikaisten kauppareittien risteyspisteessä. Rakennuksissamme toimivat myös juhlatilamme catering-palveluineen sekä kesäkahvila.

Yhteystiedot

Perinnerakentamiskeskus Antiikkiverstas
Rikalantie 74
24800 Halikko

Puhelin:
+358 (0)44 988 8277

GSM:
+358 (0)44 988 8304

Lähetä sähköpostia:
info@antiikkiverstas.com

Kotisivut
www.antiikkiverstas.com

Linkkejä