Odota hetki...
Odota hetki...

Yrityshaku

Etusivu Yrityshaku

Mathildan Marina

[ei karttaa]

Viihtyisä merenrantaravintola & vierasvenesatama. Runsas lounasbuffet on tarjolla kesällä joka arkipäivä ja saaristolaisbrunssi ympäri vuoden viikonloppuisin klo 11-15.

Rantaravintola Mathildan Marinan satapaikkaisen, A-oikeudet omistavan ravintolan yhteydessä on pieni myymälä, vuokrattavat saunatilat (6+12 hengelle) ja muutama huone rauhallista majoitusta kaipaaville. Viihtyisät saunatilat on varustettu oleskelutilalla, katetulla terassilla ja lämmitettävällä ulkoaltaalla. Veneilijät ja karavaanarit pääsevät suihkuun ja saunaan. Myös septitankin tyhjennyspiste ja polttoaineautomaatti (diesel ja 98) ovat veneilijöiden käytössä.

Kokous- ja juhlatilat

Juhlatila (sis. sisäterassin)  Henkilömäärä: 1-100
Kokoustila  Henkilömäärä: 2-60
Tilaussauna 1  Henkilömäärä: 6
Tilaussauna 2  Henkilömäärä: 12+

Tuotteet

Makuhelmiä Salon saaristossa

Riistaa, kalaa, vihanneksia, metsän antimia – läheltä ja vastuullisesti. Salon herkullisimmat makuhelmet kutsuvat nauttimaan eri vuodenaikojen parhaista, houkuttelevimmista raaka-aineista.

Ohjelma:

Päivä 1 Salon keskustassa:  Saapuminen ja majoittuminen Saloon  sympaattiseen Hotel Fjalariin. Ravintola Salon Seurahuone kutsuu nautinnolliselle viiden ruokalajin illalliselle kauden ajankohtaisista raaka-aineista. Voitte myös tutustua kaupungin kulttuuri- ja taide-elämyksiin sekä ostosmahdollisuuksiin oman aikataulunne mukaan. Päivä 2 Teijon kansallispuistossa ja Mathildedalin ruukkikylässä: Runsaan aamupalan jälkeen matka jatkuu kohti Teijon kansallispuistoa. Opastettu luontoretki Matildanjärven lähistöllä tai Kirjakkalan ruukissa vie ryhmänne keskelle Suomen puhtainta luontoa. Nuotiolounaalla kohtaavat paikalliset maut, oppaan tarinat ja vihreänä ympäröivä metsä. Marjojen tai sienien poimiminen on oivallista ajanvietettä vuodenajasta riippuen. Retken jälkeen majoitutte meren äärellä sijaitsevaan moderniin Mathildan Marinaan tai vanhan ruukin tehdashalliin rakennettuun Hotel Mathildedaliin. Kolmen ruokalajin kalaillallinen tarjoillaan tunnelmallisessa Ruukin Krouvissa. Päivä 3 Rentoilua ruukkikylässä: Pitkään nukutun yön ja maittavan aamupalan jälkeen voitte ottaa rennosti ja tutustua tarkemmin Mathildedalin historialliseen ruukkikylään. Suomen pisimmän tammikujan varrelta l

Kesto:
3 päivää, 2 yötä
Ryhmän koko:
10-20 henkeä, isommat ryhmät tilauksesta
Hinta:
422,50 euroa/hlö
Hinta sisältää:
2 yötä 2 hengen hotellihuoneessa, 2xaamupala, 2xillallinen (3 ja 5 ruokalajin illallinen), nuotiolounas ja opastettu metsäretki (kesto noin 2 tuntia) Teijon kansallispuistossa, buffetlounas tai saaristolaisbrunssi
Lisämaksusta:
yhden hengen huone, ylimääräinen yö, ruokajuomat, kuljetukset, opastettu tai omatoiminen kanoottiretki (2-3 tuntia), opastettu ruukkikierros, sauna

HUOM: Varusteet: säänmukainen ulkoiluvarustus luontoretkelle, muuten normaali varustus kaupunkilomalle

Yhteystiedot

Hotel Fjalar

Puhelin:
02 777600

Lähetä sähköpostia::
info@fjalar.fi

Kotisivut:
www.fjalar.fi

Saariston kuiskaus - melontaseikkailu ruukkikylän maisemissa

Salon saariston helmi, historiallinen, eläväinen ja monipuolinen Mathildedalin ruukkikylä kutsuu merelliseen vapaa-ajan viettoon. Tervetuloa löytämään itsesi uudelleen!

Ohjelma:

Päivä 1 – melontamatkan pituus noin 5 km
Melonta- ja elämysohjelmapalvelu Extreme Funin melontaoppaan ohjauksessa tutustutaan kajakkeihin ja nautiskellaan säästä merellä. Melontaretki etenee
Teijon sataman kautta Isoholman saarelle, jossa valmistetaan ja nautitaan yhdessä eräillallista. Osallistujat voivat nukkua joko laavulla tai teltassa.
Päivä 2 - melontamatkan pituus noin 13 km
Nuotioaamiaisen ja leirin purkamisen jälkeen kajakit suunnataan kohti
Strömman kanavaa ja sen ainutlaatuista vuorovesi-ilmiötä. Melontaretki päättyy Mathildedalin satamaan. Illalla Marinan saunassa huuhdotaan matkan rasitukset ja ulkoporealtaassa nautiskellaan kiireettömyydestä. Yhteinen illallinen ja majoittuminen Marinassa kruunaa matkan.
Päivä 3 – ruukkikylän historia ja nykypäivä
Virkistävä aamiainen nautitaan Mathildan Marinassa. Omatoimista tutustumista ruukkikylän historiaan ja nykyisyyteen aamupäivän rauhassa. Uintiretki merelle, aamusauna tai laituripilkki antaa ikimuistoisen elämyksen lähtöpäivänä.

Kesto:
2,5 vrk
Ryhmän koko:
8-12 henkeä, isommat ryhmät tilauksesta
Hinta:
alk. 332 euroa/hlö
Hinta sisältää:
melontaoppaan palvelut ja vastuuvakuutus, kajakin vuokra, ruokailu nuotiolla, majoittuminen saarella teltassa tai laavulla, lisäksi Mathildan Marinassa tervetulokahvit, ruokailut (illallinen, aamiainen, buffetlounas tai brunssi), majoittuminen 2hh, sauna ja poreallas (2 tuntia)

HUOM: Saatavuus: touko-syyskuussa, varusteet: retkeiluvarustus sään mukaan, reppu, oma makuupussi ja -alusta

Yhteystiedot

Mathildan Marina

Puhelin:
045 6477 040

Lähetä sähköpostia::
info@mathildanmarina.fi

Kotisivut:
www.mathildanmarina.fi

Suklaata ja merta - Mathildedal kutsuu nautintoon

PetriS Chocolaten artesaanisuklaiden ja merellisen Salon saariston helmen, Mathildan Marinan, vahva liitto. Vietä hetki rentouttavassa ruukkikylässä - tai jää pitemmäksi aikaa. Olet lämpimästi tervetullut!

Ohjelma:

Saapuminen omalla kuljetuksella Mathildedalin ruukkiin. Viehättävä PetriS Chocolate sijaitsee vanhassa kyläkoulussa aivan Matildanjärven ja Teijon kansallispuiston tuntumassa. Suklaamaistelulautanen johdattelee käsinvalmistettujen suklaaherkkujen maailmaan. Lautasella on neljää erilaista suklaata, joiden makua täydentää kupillinen kahvia tai teetä.

Retki jatkuu joko omalla kuljetuksella tai kävellen Mathildedalin kylän läpi, Suomen pisintä tammikujaa pitkin kohti rantaa ja satamaa. Omatoimisen kylään tutustumisen kruunaa buffetlounas meren ääressä Mathildan Marinassa. Lounaaseen kuuluu runsas salaattipöytä, keitto, lämmin ruoka ja jälkiruoka kahvin/teen kera (viikonloppuisin tarjolla saaristolaisbrunssi).

Lounaan jälkeen voitte kiertää omatoimisesti Mathildedalin kylässä ja käydä ostoksilla tai tutustua kylän elämään.

Paketti on tarjolla ympäri vuoden.

Kesto:
noin 2,5 h
Ryhmän koko:
vähintään 20
Hinta:
Paketin hinta: 24 euroa/hlö, viikonloppuisin 36 eu
Hinta sisältää:
Hinta sisältää kahvin/teen ja suklaamaistelulautasen sekä buffetlounaan (la–su saaristolaisbrunssi).
Lisämaksusta:
Lisämaksusta opastettu historiallinen kierros Mathildedalin ruukissa, opastettu tutustumiskierros Mathildedalin alpakkakehräämöön, opastettu kartano- ja kirkkokierros Teijon ruukkikylässä

HUOM: Retki on suunniteltu erityisesti herkkusuille!

Yhteystiedot

Mathildan Marina

Puhelin:
02 2502 432

Lähetä sähköpostia::
info@mathildanmarina.fi

Kotisivut:
www.mathildanmarina.fi

Teijolta Matildaan

Teijon Masuuni, kartano ja kirkko opastetusti yhdellä iskulla. Samalla reissulla tulee tutuksi myös Mathildedalin ruukki.

Ohjelma:

Tule Teijon Masuuniin aamukahville ja suolaiselle/makealle piirakalle, jatka opastetulle kartanokierrokselle ja Suomen pienimpään kivikirkkoon. Mathildan Marinan lounasbuffet täyttää nälkäiset vatsat. Sen jälkeen jaksaa kiertää Mathildedalin ruukin joko opastetusti tai omatoimisesti.

Kesto:
noin 5 h
Ryhmän koko:
vähintään 20 henkeä
Hinta:
37 euroa/hlö ma-pe, 47 euroa/hlö la-su
Hinta sisältää:
Hinta sisältää kahvituksen, buffetlounaan (ma-pe) tai saaristolaisbrunssin (la-su), oppaan palvelut Teijon kartanossa ja Teijon kirkossa.
Lisämaksusta:
Mathildedalin opastettu ruukkikierros, suklaa&viini-tasting PetriS Chocolate Roomissa, Kyläravintola Terhon olutmaistelo
Yhteystiedot

Mathildan Marina

Puhelin:
045 6477 040

Lähetä sähköpostia::
info@mathildanmarina.fi

Kotisivut:
www.mathildanmarina.fi

Yhteystiedot

Mathildan Marina
Ruukinrannantie 4
25660 Mathildedal

Puhelin:
+358 (0)2 2502 432

GSM:
+358 40 5920 461

Lähetä sähköpostia:
info@mathildanmarina.fi

Kotisivut
www.mathildanmarina.fi

Linkkejä