Odota hetki...
Odota hetki...

Yrityshaku

Etusivu Yrityshaku

Salon Seurahuone

[ei karttaa]

Salon Seurahuone - Vuosien kokemus & uusi näkemys

Salon keskustassa, rautatieaseman kupeessa sijaitseva ravintola Salon Seurahuone tarjoaa asiakkailleen maukkaita makuelämyksiä idyllisessä puutalomiljöössä. Tunnelmallisessa 90 paikkaisessa ravintolassa voi nauttia a´la carte illallista tai käydä lounastamassa. Viihtyisät kabinettitilat mahdollistavat myös erilaisten bisnestapaamisten, kokousten ja juhlatilaisuuksien järjestämisen ravintolassa. Lisäksi Salon Seurahuoneen juhlapalvelu toteuttaa räätälöityjä juhlakokonaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti aina tarjoilusta juhlatilojen viimeistelyyn asti.

Salon Seurahuoneelle myönnetty Chaîne des Rôtisseurs kilpi on merkki ravintolan ruoka- ja palvelutuotteiden korkeasta tasosta. Ruoan valmistuksessa panostetaan laatuun sekä vahvalla ammattitaidolla alusta asti itse valmistettuihin annoksiin, joissa suositaan paikallisia raaka-aineita. Ravintolan taidolla koottu menu uusiutuu sesonkien mukaan.

Seurahuoneen kaunis puistoinen tontti ja vehreä puistoravintola muuntuu moneksi aurinkoisina kesäpäivinä ja lämpiminä iltoina. Grillin tuoksua ja iloisia ihmisiä.

Lämpimästi Tervetuloa!

Yhteystiedot

Salon Seurahuone
Asemakatu 1
24100 Salo

Puhelin:
+358 (0)2 733 7123

Lähetä sähköpostia:
varaukset@salonseurahuone.fi

Kotisivut
www.salonseurahuone.fi

Linkkejä