Odota hetki...
Odota hetki...

Yrityshaku

Etusivu Yrityshaku

Villa Lönnviken

[ei karttaa]

Villa Lönnviken on 8 hlön lomamökki merenrannalla, Särkisalon kauniissa saaristossa. Perheet ja kalastajat viihtyvät täällä. Täällä järjestetään myös akvarellikursseja, joilla yhdistät intensiivistä opiskelua huolettomaan lomaan.

Villa Lönnviken on tunnelmallinen ja viehättävästi sisustettu entisen kalastajatilan päärakennus meren rannalla, idyllisessä ympäristössä. Rantasauna, joka sisältyy vuokraan, on yksin asiakkaan käytössä, kuten myös ranta, laituri ja soutuvene. Yhteensä 8 hlölle.
Tilalla on myös vuokrattavissa uusi 4 hlön huoneisto piharakennuksessa. Sekä Villa Lönnviken että piharakennuksen huoneisto ovat vuokrattavissa vuoden ympäri.
Etelään avautuva ranta on lapsiystävällinen. Lähin vesistö on Saaristomeri, Petun selkä. Veneiden lasku tapahtuu mökkirannasta.
Villa Lönnviken sopii mainiosti perheille, vapaa-ajan kalastajille sekä yrityksille pienten palaverien järjestämiseen. Petun saaressa on hyvät mahdollisuudet harjoittaa liikuntaa raittiissa meri-ilmassa, marjastaa ja sienestää.

Tuotteet:

 Akvarellikurssit, joilla työskennellään sekä luonnossa että omistajan työhuoneella ja majoitutaan Villa Lönnvikenissä ja piharakennuksessa.
 Kalastusretket kalastusoppaan kanssa.

Vuokrattavissa:
- pulpettivene Vator 15R, jossa
50 hv perämoottori
- vene Sunnan, 3,85m (2 kpl)
- perämoottori 4 hv(2 kpl)
- liinavaatteet
- loppusiivous

Majoitus

Villa Lönnviken  (8 henkilöä)
Yhteystiedot

Villa Lönnviken
Eteläkärjentie 150
25640 Förby

Puhelin:
+358 (0)400 744 312

Lähetä sähköpostia:
helena.sundberg@lonnviken.com

Kotisivut
www.lonnviken.com

Linkkejä